Dit jaar vindt de gala plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari bij Partycentrum Ensink. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een fantastische gala te worden! Vrijdags en zaterdags start de gala om 20:00 uur, zondagmiddag om 15:30 uur.

Op zondag 22 januari om 10.00 uur is de kaartverkoop hiervoor bij Café van Olffen gepland. De zaal gaat open om 9.00 uur. Je ontvangt een nummertje op volgorde van binnenkomst. De kaartverkoop geschiedt dan ook op volgorde van uitgedeelde nummertjes.

Als eerste start de verkoop voor de steunende leden. Een galakaart kost € 10,- p.p. (ter plekke contant of met pin te betalen). Je mag voor maximaal 10 personen galakaarten halen. Al deze personen moeten uiteraard (steunend) lid zijn van onze vereniging.

Onlangs hebben we de actie ‘Van donateur naar (steunend) lidmaatschap’ uitgevoerd.
Voorheen gingen we als vereniging jaarlijks bij donateurs langs de deur om het donateurschap weer te verlengen. Om deze (tijdrovende) klus te vergemakkelijken hebben we besloten om het donateurschap om te zetten naar een steunend lidmaatschap. Het steunend lidmaatschap is hetzelfde als het donateurschap, alleen gedigitaliseerd en voorzien van een automatische incasso.

Eigenlijk is er dus niet veel veranderd, behalve dat het jaarlijkse donateurs werven is vervallen. Het steunend lidmaatschap is dus de vervanger van voorheen het donateur zijn.

Ben je inmiddels steunend lid geworden, dan kun je op zondagmorgen 22 januari bij de kaartverkoop van de gala je plek in de zaal reserveren. Net als voorheen.

We zijn blij met iedereen die zich inmiddels heeft aangemeld als (steunend) lid! Moet je dit nog regelen en wil je alsnog (steunend) lid worden?
Ga dan naar www.deknollentrekkers.nl/lidmaatschap.

Mochten er zondag 22 januari ná de kaartverkoop voor steunende leden nog galakaarten beschikbaar zijn, dan kosten deze in de vrije verkoop € 27,50 p. stuk. Dit kan ter plekke contant betaald worden.

Leuk bericht? Deel het!